Ontspiegeling

Coatings; voor brillenglazen?

De meeste mensen steken meer tijd in het uitzoeken van een leuk montuur dan in het kiezen van het juiste brillenglas. En dat terwijl het brillenglas natuurlijk een belangrijk onderdeel van een bril is. Daarbij blijkt uit onderzoek dat veel brildragers nog altijd niet kiezen voor een ontspiegelingscoating. Toch zien brildragers met ontspiegelde glazen beter. Een optimale coating zorgt niet alleen voor ultra-transparant zicht, maar biedt ook optimale bescherming tegen vuil, krassen, stof en water. Daarnaast zijn ze ook nog eens eenvoudiger ter reinigen.

Reken af met de vijf vijanden van helder zicht:


Crizal Sapphire UV

Crizal Saphire UV

De nieuwe Crizal Sapphire UV-coating is dé ontspiegeling voor de meest heldere brillenglazen*. De coating voorkomt verstoringen in het zicht door lichtbronnen, ongeacht de invalshoek van het licht.

Als brildrager geniet u van transparante en esthetisch heldere brillenglazen. Zo kunt u de wereld goed zien, én kunt u zelf ook goed gezien worden!

Crizal Prevencia

Crizal Prevencia

Zonlicht en licht van andere bronnen bestaat uit verschillende stralen. Deze hebben positieve en negatieve invloeden op uw welzijn.

Met 'goede' licht reguleert uw biologische klok en humeur en geeft uw hersenactiviteiten een boost. 'Schadelijk' licht, zoals blauwviolet of UV-licht kan staar of leeftijdsgebonden maculadegeneratie veroorzaken.

Crizal Prevencia filter selectief het schadelijke licht, maar laat het noodzakelijke 'goede' licht wel door het glas vallen.

Optifog UV

Optifog

Goed bekeken met Optifog: weg met beslagen brillenglazen!

Welke brildrager kent het niet. Beslagen brillenglazen. Je wilt een kamer binnenstappen maar je ziet niets. Condens zorgt ervoor dat je even verblind bent. Hoe komt dat?

Factoren die een rol spelen:

Situaties waarin het voorkomt:

De brillenglazen van optifog kennen dit probleem niet. Zij worden namelijk beschermd door een exclusieve anti-condenslaag. Goed bekeken.