Daglenzen

Hygiëne en comfort

De daglens is een wegwerplens of disposable lens en is de meest voorkomende contactlens in Nederland. Begrijpelijk, want deze is voor vrijwel iedereen met een standaardafwijking geschikt. Bovendien zijn daglenzen comfortabel en veilig in het gebruik.

Daglens naast uw huidige bril

Soorten zachte lenzen

Daglenzen zijn enkelvoudig, cilindrisch en multifocaal verkrijgbaar en dus prima af te wisselen met uw bril.

Daglens naast sport

Voordelen zachte lenzen

Tijdens het sporten draagt u daglenzen en na het sporten gooit u ze weg. Geen gedoe met schoonmaken en super hygïenisch.

Daglens op vakantie

Voordelen zachte lenzen

De daglens wordt ook gebruikt als alternatief voor gewone lenzen op vakantie. Zeker als u weinig tot geen schoon water voorhanden heeft is een daglens heel praktisch om mee te nemen op vakantie

Daglens bij rode ogen

Voordelen zachte lenzen

Daglenzen zijn superzacht aan de ogen en omdat ze maar eenmalig gebruikt worden, doet u elke dag schone nieuwe lenzen in, dit voorkomt oogklachten zoals rode ogen.

Miru daglens

MIRU daglens

Dit is Miru, de revolutionaire nieuwe contactlens uit Japan. Je opent de unieke dunne verpakking en een lens komt aan de oppervlakte tevoorschijn. Miru heeft zijn naam te danken aan het Japanse woord voor "zien", en vanaf het moment dat je 's ochtend je ogen opendoet, totdat je ze 's avonds weer dichtdoet, stel je scherp op de schoonheid om je heen dag in, dag uit.

De 1 mm dunne verpakking van Miru is niet alleen dun. Hij is ook eenvoudig te openen en de lens ligt er met de buitenkant naar boven in. Dus geen geklungel meer met je lenzen en eventueel vuil en vet aan je vingers wordt niet op je oog overgebracht.

Wilt u starten met daglenzen?

Maak een afspraak voor een lensscreening, bel 0341 25 26 64 of mail naar info@optiekvanveen.nl