Computerbril

Een multimedia bril geeft rust en meer contrast

Misschien denkt u: ik heb al een bril voor 'gewoon' en één om te sporten, moet ik er nu ook nog één voor achter de computer? U bent natuurlijk niets verplicht, maar toch is een werkbril de moeite van het overwegen waard. Zeker als u echt achter een bureau en bijbehorende computer zit, kan een bril die is afgestemd op uw werksituatie echt iets toevoegen! We vertellen u graag waarom dit beter is dan een enkelvoudige of 'gewone' multifocale bril.

Voor een multimediabril zoekt u een mooi montuur uit dat bij u past. Bij een computerbril gaat het met name om de glazen. De nieuwste glazen van Essilor zijn de Eyezen glazen, deze zijn uitermate geschikt voor alle digitale media, denk aan een beeldscherm, televisie, tablet, smartphone. Tegenwoordig krijgt u bijna alle informatie digitaal, daar kunnen uw ogen heel moe van worden. De Eyezen multimediaglazen geven meer contrast en rust aan de ogen. Zo houdt u computerwerk langer vol zonder dat u gaat knijpen. Het is zelfs zo dat mensen die geen bril nodig hebben, met een computerbril veel ontspannener kunnen werken.

Wilt u hier meer over weten, kom dan naar de winkel. Wij leggen u het graag uit.

Geen vermoeide ogen

Eyes will not Tire

De Eyezen Focus-technologie biedt je ogen extra ondersteuning tijdens het gebruik van je smartphone, zorgt voor een natuurlijke kijkhouding en voorkomt vermoeide ogen.

Blauw licht filter en UV-bescherming

Blauw licht bescherming

Alle heldere Eyezen brillenglazen zijn voorzien van Eye Protect System™; de eerste geïntegreerde bescherming tegen schadelijk UV-licht en met een blauwlicht filter. Goed voor je ogen dus en een prachtig helder brillenglas!