Audiologie

Hoorzorg op maat

Al sinds 2007 zijn we bij van Veen in de oorzorg actief. In 2016 zijn alle oorzorg onderzoeken in het OOG+OOR Zorgcentrum Noordwest Veluwe ondergebracht. De audiciens die daar werkzaam zijn hebben de opleiding gedaan voor triage audicien, dit wil zeggen dat u bij hen terecht kunt zonder tussenkomst van de Keel- Neus- en Oor arts. Zij kunnen uw gehoor meten en beoordelen en indien nodig alsnog doorverwijzen naar de K.N.O. arts.

U kunt uw gehoorprobleem hier voorleggen en zij verzorgen voor u het hele traject, van onderzoek tot optimale oplossing en nazorg. Als audiciensbedrijf voldoen zij volledig aan alle normen en eisen die de zorgverzekeraar stelt. Hiervoor zijn zij StaR gecertificeerd, dit betekent dat de audiciens alle opleidingen gevolgd hebben en zich ook blijven nascholen.

Het allerbelangrijkste vinden wij echter dat u zich als klant bij ons en bij het OOG+OOR Zorgcentrum Noordwest Veluwe zich op uw gemak voelt en dat u zich gehoord voelt! Goed horen is belangrijk voor uw kwaliteit van leven. Kunnen verstaan en verstaan worden. De dialoog tussen mensen en het duidelijk maken wat men precies bedoelt hangt niet alleen van woorden af maar ook van bijvoorbeeld nuances in toon. Voor iemand die goed hoort is dit allemaal heel natuurlijk en gewoon. Het belang van goed horen kan daarom alleen goed worden begrepen wanneer we ons voorstellen hoe het zou zijn om zelf te leven met een slecht gehoor. Dit kunnen we ook demonstreren aan bijvoorbeeld de naaste omgeving van de slechthorende.

Voor meer informatie over oorzorg, klik op de button.

logo Oog+Oorzorgcentrum Noordwest Veluwe

Deskundig, klantvriendelijk, goede producten, perfecte service

“Ik ben al tientallen jaren klant voor contactlenzen, sinds 5 jaar gebruik ik ook hoortoestellen. Steeds vakkundig advies, op zoek naar de juiste oplossing die bij mij past. Mijn echtgenote en dochter zijn ook klant geworden.”
Hans – Dronten
Meer reviews